Global Business Network .com
Global Business Network .com

İş Fırsatı / Portföy Detayları


GİRNE'DE DENİZE SIFIR ARAZİ "OTEL + CASINO + SAHİL + YAT"

Ref: Y0009

Konum: KKTC

Sektör: Turizm

Fırsat Türü: İş Fikri / Proje Geliştirme & Projelere Yatırımcı Bulma

YATIRIM KONUSU:
Ekteki “ denize sıfır arazi “ , portföyümüze direkt mal sahibiyle anlaşılarak dahil edilmiştir. Kuzey Kıbrıs’ta GİRNE bölgesi turizm-casıno faaliyeti açısından şu anda AKDENİZ’in en popüler ve trend bölgesidir. Merkez GİRNE’nin 20 km doğu-batı hattında denize sıfır 5 yıldızlı otel ve casıno yatırımı yapacak arazi bulmak çok çok zordur.


İlgili arazi 30 dönüm olup, araziye entegre kamu arazileri(deniz tarafı) da vardır ve turizm amaçlı yatırım yapılması halinde otomatik olarak bu kamu arazileri(yaklaşık 50 dönüm) düşük kirayla 49 yıllığına kiralanabilir. Dolayısıyla, toplam 80 dönüm civarı deniz sıfır muhteşem lokasyonda turizm amaçlı bir arazi ortaya çıkmış olur.


Arazi sahibinin talebi 4,5 milyon STG’dir. Dönümü(İngiliz dönümü) 150.000 STG civarıdır.Elbette,daha yüksek fiyata satılabilir.Üzeri satış getirisi bize aittir.


MENFAAT & PAYLAŞIM:
GlobalNetworkBusiness.com (GNB), satıştan % 5 komisyon alacak ve yatırımcıyı bulan partneriyle menfaati eşit paylaşacaktır.

Araziyi almak isteyen yatırımcı GNB’e LOI verecek ve ticari süreç başlatılacaktır.


DÖKÜMANLAR:
Sunum: Document1.pdf


Portföy İlgilenme ve Bilgilenme Formu
Platformumuzda ilgilendiğiniz portföyümüzle ilgili bize geri dönüş yapmak ve daha ileri düzeyde bilgilenmek isterseniz lütfen bu formu kullanın.

İlgilenme:
Portföyümüzle birlikte sunulan bilgi, veri ve şartlara göre bu iş fırsatıyla ilgilendiğinizi beyan etmenizi ifade eder. Bir bakıma, ilgili portföyümüzle ciddi olarak ilgilendiğinizi gösteren “ niyet mektubu veya istek beyanı ” şeklinde geri bildiriminizi ifade eder.

İlave Bilgilenme:
Portföyümüzle ilgili sunulan veriler, bilgiler dışında ilave bilgi talebi ve /veya sorularınızı ifade eder.

Güvenlik Kodu:

Yukarıdaki güvenlik kodunu giriniz!