Global Business Network .com
Global Business Network .com

İş Fırsatı / Portföy Detayları


YARI-MAMUL KOYUN DERİSİ

Ref: T0005

Konum: KIRGIZİSTAN

Sektör: Tekstil

Fırsat Türü: Uluslararası Ticaret Fırsatları

TİCARET KONUSU:
Portföyümüze yeni dahil ettiğimiz ve bir partnerimizle birlikte yürüttüğümüz TRADE FIRSATINI sizinle paylaşıyoruz.


Ekte resimleri de görülen kaliteli koyun derisi (Wet Blue) yarı mamül, boyamaya-işlemeye hazır, 1.sınıf, A kalite, tam merinos koyun derileri hamlaksız temizdir. Ortalama ölçüleri “ 108*86 cm” işleme göre inceltilip gerdirme yapılarak büyütülebilir. 1 adet derinin ortalama ağırlığı “ 1100-1200 gr ” civarıdır ve 1 tıra yaklaşık “ 18,000 adet deri ” sığmaktadır.


Deriler, depoda paketlenmiş halde ahşap paletler üzerinde ve streç film ile üzeri örtülmüş biçimdedir. 1 adet palette yaklaşık “ 900 adet ” bulunmaktadır. Toplam depodaki deri adedi “ 2.000.000 ” adetten fazladır.


En küçük sipariş adeti “ 500.000 ” adettir. Uygunluk sertifikası mevcuttur.

1 adet deri fiyatı “ 5 USD ” dır. Fiyata KDV, nakliye ve gümrük bedelleri dahil değildir. Bu fiyat, Kırgızistan- Celal Abad şehrinde direk yerinde depodan satış fiyatıdır.Yerinde görüldükten ve anlaşıldıktan sonra “ ödeme peşindir.”


Komisyon adet başı “ 0,4 USD ” dır ve “ alıcı partnerimiz + CBN market maker + satıcı partnerimiz ” e dağıtılacak şekilde 3 ‘e bölünecektır.


İlgilenen alıcılarınız olması halinde ltf bizimle temas edin.Ticari süreç alıcı LOI’si ile başlatılacaktır.


Portföy İlgilenme ve Bilgilenme Formu
Platformumuzda ilgilendiğiniz portföyümüzle ilgili bize geri dönüş yapmak ve daha ileri düzeyde bilgilenmek isterseniz lütfen bu formu kullanın.

İlgilenme:
Portföyümüzle birlikte sunulan bilgi, veri ve şartlara göre bu iş fırsatıyla ilgilendiğinizi beyan etmenizi ifade eder. Bir bakıma, ilgili portföyümüzle ciddi olarak ilgilendiğinizi gösteren “ niyet mektubu veya istek beyanı ” şeklinde geri bildiriminizi ifade eder.

İlave Bilgilenme:
Portföyümüzle ilgili sunulan veriler, bilgiler dışında ilave bilgi talebi ve /veya sorularınızı ifade eder.

Güvenlik Kodu:

Yukarıdaki güvenlik kodunu giriniz!