Global Business Network .com
Global Business Network .com

İş Fırsatı / Portföy Detayları


İRAN İÇİN “ DENİZDEN SU ARITMA VE KİRLİ SULARI ARITACAK ” ŞİRKETLER ARIYORUZ

Ref: Y0035

Konum: IRAN

Sektör: Geri Dönüşüm

Fırsat Türü: İş Fikri / Proje Geliştirme & Projelere Yatırımcı Bulma

YATIRIM KONUSU:
İran’da bir bölge valisi ile yüksek işbirliği yapan, devletle (ve Devrim Muhafizları ile) güçlü lobi ve iş bağları olan bir partnerimizle birlikte aşağıdaki faaliyetleri yapabilecek şirketler arıyoruz.

Ne Arıyoruz?
İRAN’da “ denizden su arıtma yapabilen ve kirli/atık suları arıtma kabiliyeti ” olan firmalar arıyoruz. Projeler, öncelikle İran Körfez Bölgesinden başlayıp tüm İran'ı kapsayacak şekilde olacaktır. Projeler, büyük şehirleri ve yanı sıra küçük yerleşim birimlerini de kapsayacak.


YATIRIM VERİLERİ:



İHTİYAÇ & TEKLİF:
Projelerle ilgili ticari ve bürokratik süreç aşağıdaki gibi yürütülecek.

Proje ödemeleri Türkiye de Merkez Bankası, Ziraat Bankası ve Halk bankası tarafından yapılacak. Bazı projeler avanslı olarak da çalışılabilecek veya petrol barteri şeklinde de çalışılacak.Ödeme opsiyonları masada karşılıklı görüşülecek. Projeler ve işler “ ihalesiz ve devlet garantilidir ”.

Buna göre ; ilgilenecek şirketler ismini daha sonra beyan edeceğimiz valiye bir niyet mektubu hazırlayacak. Bu aşamadan sonra, niyet mektubu veren şirket İran`a davet edilecek ve projeler ile ilgili detayları görüşülecek. Mutabık kalınması halinde, ön sözleşme imzalanacak, şirket İran’da kayıtlı hale getirilecek ve süreç başlatılacak…


MENFAAT & PAYLAŞIM:
Networkünüzde “ denizden su arıtma yapabilen ve kirli/atık suları arıtma kabiliyeti ” olan firmalar olması halinde, lütfen yukarıda belirttiğimiz ticari sürece göre bizimle temas edin.
LOI verecek şirketle şirketimiz İran ziyareti öncesi gizlilik ve komisyon anlaşması yapacaktır.

.



Portföy İlgilenme ve Bilgilenme Formu
Platformumuzda ilgilendiğiniz portföyümüzle ilgili bize geri dönüş yapmak ve daha ileri düzeyde bilgilenmek isterseniz lütfen bu formu kullanın.

İlgilenme:
Portföyümüzle birlikte sunulan bilgi, veri ve şartlara göre bu iş fırsatıyla ilgilendiğinizi beyan etmenizi ifade eder. Bir bakıma, ilgili portföyümüzle ciddi olarak ilgilendiğinizi gösteren “ niyet mektubu veya istek beyanı ” şeklinde geri bildiriminizi ifade eder.

İlave Bilgilenme:
Portföyümüzle ilgili sunulan veriler, bilgiler dışında ilave bilgi talebi ve /veya sorularınızı ifade eder.

Güvenlik Kodu:

Yukarıdaki güvenlik kodunu giriniz!