Global Business Network .com
Global Business Network .com

İş Fırsatı / Portföy Detayları


YATIRIMCILARIMIZ İÇİN AKTİF VE LİSANS DÜZEYİNDE GES ŞİRKET VEYA PROJELER ARIYORUZ
[KAPANDI / AKTİF DEĞİL]

Ref: S0034

Konum: TÜRKİYE

Sektör: Enerji

Fırsat Türü: Şirket Ortaklıkları / Birleşmeleri / Satış

PROJE KONUSU:

Bir partnerimizle birlikte yürüttüğümüz ve portföyümüze yeni dahil ettiğim “ şirket veya proje satın alma FIRSATI ”nı sizinle paylaşmak istiyoruz. Bu konuda satın alma yapmak isteyen 2 ayrı yatırımcı grubumuz(biri konsorsiyum modelinde) var.
Birinci grup, TÜRKİYE’de 20 MİLYON EURO civarında yatırım değeri(tanımlanmış) civarlarında GES şirketi satın almak istiyor. Diğer grup lisans aşamasında da satın alma yapabilir ve satın alma limiti yok.
Birinci grup yatırımcımız, aktif faaliyette olan şirketleri satın almak istiyor. Satın alma fiyatları elbette tesislerin performans-verimlilik kriterlerine göre değerlendirilecek. Bölge kısıtlaması yok ama elbette fiyatlandırmada etkili bir kriter olacaktır
Lisans düzeyinde satın alma yapacak grubumuzun finansmanı da hazırdır. Üretici ve montaj firması ÇİNLİ bir gruptur.Proje bazında ve aktif şirket olarak ta satın alma yapabilirler.


PROJE VERİLERİ:

Yatırımcılarımızın GES şirket ve projelerinden(lisans) beklenti fiyatları aşağıdaki gibidir ; ama bağlayıcı değilir.

i- Aktif GES şirketleri için ;,
Aktif proje sahalarında ortalama birim fiyat “ 1200 euro/mw ”

ii- Kurulum öncesi izinli/lisansli projelerde

“ 50.000 euro /mw ” düzeyinde


İHTİYAÇ & TEKLİF:

Eğer, networkünüzde gerek aktif , gerekse lisans düzeyinde GES şirket/projeleri varsa, bu aşamada bizimle ön bilgi olarak “kapasite ve şehir bazında paylaşmanız yeterlidir.” Yatırımcı gruplarımız, “ şehir ve kapasite bilgisine” sıcak bakması halinde daha sonra gizlilik sözleşmesi ile resmi süreci başlatacağız.


MENFAAT & PAYLAŞIM:

Komisyon ve menfaat konusu proje-şirket bazında görüşülecek ve satıcıdan alınarak paylaştırılacaktır.



Portföy İlgilenme ve Bilgilenme Formu
Platformumuzda ilgilendiğiniz portföyümüzle ilgili bize geri dönüş yapmak ve daha ileri düzeyde bilgilenmek isterseniz lütfen bu formu kullanın.

İlgilenme:
Portföyümüzle birlikte sunulan bilgi, veri ve şartlara göre bu iş fırsatıyla ilgilendiğinizi beyan etmenizi ifade eder. Bir bakıma, ilgili portföyümüzle ciddi olarak ilgilendiğinizi gösteren “ niyet mektubu veya istek beyanı ” şeklinde geri bildiriminizi ifade eder.

İlave Bilgilenme:
Portföyümüzle ilgili sunulan veriler, bilgiler dışında ilave bilgi talebi ve /veya sorularınızı ifade eder.

Güvenlik Kodu:

Yukarıdaki güvenlik kodunu giriniz!