Global Business Network .com
Global Business Network .com

İş Fırsatı / Portföy Detayları


TÜRKİYE’DE POTANSİYELİ ÇOK BÜYÜK “ E- TİCARET ” SİTESİNE ORTAK OLMA FIRSATI

Ref: S0033

Konum: TÜRKİYE

Sektör: Bilgi Teknolojileri

Fırsat Türü: Şirket Ortaklıkları / Birleşmeleri / Satış

PROJE KONUSU:
Portföyümüze yeni dahil ettiğimiz ve direkt sahibi ile yürüttüğümüz bir “ E- Ticaret ” platformununa YATIRIM FIRSATINI sizinle paylaşmak istiyoruz.

E-Ticaret Platformu/şirketimiz:

Markaları ile E-ticaret, Kurumsal ve Şube Satış ile 365 gün çalışan hediyelik yenilebilir çiçek sektöründe Türkiye'de 16 şubesi, canlı çiçek sektöründe 384 bayisi olan en büyük pazar payına sahibi, bugüne kadar 10 milyon TL yatırım yapmış, her yıl büyüme ile kendini ilerleten, yıllık “ 12 milyon TL cirosu ” olan, “ 1,3 milyon karı ” olan, “ 25 milyon TL marka değeri ” oluşturmuş, 5 yıllık büyüme stratejisine yatırım yapacak ORTAK aranmaktadır.

Sitemiz ve şirketimiz, çapraz satış sinerjileri çok güçlü bir platformdur Bu açıdan da muazzam potansiyele sahiptir. Minimum yatırım tutarı “ 3 milyon TL dir ve yatırımcı ortağa “ % 20-25 civarı ” hisse verilecektir.
Şirkete aktarılacak sermaye, öncelikle pazarlama ve teknoloji yatırımına, sonra kısa vadeli tedarikçi borçları ve toplu ham madde alımına aktarılacaktır. Hale hazırda pazarda hakim pozisyonundadır ve yeni yatırımla özellikle marketing konusunda atılım yapmak istenmektedir.

Büyüme esnasında yeni yatırımcı girişinde ilk çıkış hakkı verilecektir (hisse satışında).


PROJE VERİLERİ:

Kayıtlı “ 2,036,000 ” müşterisi ve “ 200,000 ” sosyal medya takipçisi vardır. Bunlar hepsi izinli veri tabanıdır. Bugün Türkiye'de internet ortamında sipariş alımı için en basit işlemdeki müşteri kazanım maliyeti 56 TL dir. Veri tabanının ne kadar değerli olduğunu anlamanız için bu bilgi paylaşmaktayız.


Networkünüzde E-Ticarete yatırım iştahı olan yatırımcılarınız olması halinde lütfen bizimle temas edin, GNB’ye LOI sonrası ticari görüşmeler başlatılacak ve “ due dilegence ” sonrası tüm veriler paylaşılabilecektir.



MENFAAT & PAYLAŞIM:
GNB, şirkete konulacak sermaye üzerinden %10 komisyon alacak ve yatırımcıyı bulan partnerle paylaşacaktır.


Portföy İlgilenme ve Bilgilenme Formu
Platformumuzda ilgilendiğiniz portföyümüzle ilgili bize geri dönüş yapmak ve daha ileri düzeyde bilgilenmek isterseniz lütfen bu formu kullanın.

İlgilenme:
Portföyümüzle birlikte sunulan bilgi, veri ve şartlara göre bu iş fırsatıyla ilgilendiğinizi beyan etmenizi ifade eder. Bir bakıma, ilgili portföyümüzle ciddi olarak ilgilendiğinizi gösteren “ niyet mektubu veya istek beyanı ” şeklinde geri bildiriminizi ifade eder.

İlave Bilgilenme:
Portföyümüzle ilgili sunulan veriler, bilgiler dışında ilave bilgi talebi ve /veya sorularınızı ifade eder.

Güvenlik Kodu:
 

Yukarıdaki güvenlik kodunu giriniz!