Global Business Network .com
Global Business Network .com

İş Fırsatı / Portföy Detayları


KIRKLARELİ'NDE SATILIK BÜYÜKBAŞ HAYVAN ÇİFTLİĞİ

Ref: S0026

Konum: TÜRKİYE

Sektör: Hayvancılık

Fırsat Türü: Şirket Ortaklıkları / Birleşmeleri / Satış

PROJE KONUSU:
Çiftlik/şirket hakkında bilgi

2010 yılında KIRKLARELİ ’nde 229 dönüm üzerine 19,400 m2 kapalı alan üzerine kurulmuş bir çiftliktir.Holstein inek ırkı ile, süt üretimi ve büyük baş hayvan yetiştiriciliği yapan bir çiftlik/şirkettir. Çiftlik, 2015’te 6700 ve 2016’da 7000 ton süt üretmiştir.

Çiftliğin/şirketin, büyük baş hayvan yetiştiriciliği ve süt üretimi için gereken alt yapı-teknoloji ve kaba yem üretimi için arazileri vardır .Buzağı bölümleri,sağmal ağıl,genç hayvan bölümü, sağımhane, doğumhane, revir, idari binalar, atölye, lojman vs gibi her tür bölümleri vardır.



PROJE VERİLERİ:
2016 YILLIK GELİR-GİDER :

Çiftlik, 2016 yılında toplam 14,5 milyon TL satış geliri elde etmiştir. Bu gelir; 10 milyon süt geliri,3,5 milyon buzağı satışı ve 1 milyon devlet desteklerinden oluşmaktadır. Yıllık çiftlik gideri 12,5 -13,5 milyon arası idi. Bu giderin yaklaşık 10-11 milyonu yem gideri idi. Tahmini yıllık 1,5- 2 milyon TL kar etme potansiyeli vardır.

Çiftlik 2000 den fazla büyük baş hayvanı barındırabilir. Çiftliğin ve şirketin piyasa ve banka borcu yoktur.

Şirket/çiftlik sahibi; Kuzey Irak’ta başka bir yatırıma girdiği için çiftliği satmak istemektedir. Çiftliğin, tüm makine-ekipman, arazi vs envanteri aşağıdaki linkte sunulan dosyalarda görebilirsiniz.

Kapasite raporuna göre 2.000 baş hayvan(süt çiftliği için), ancak yer 229 dönüm olduğundan bu sayı çok yukarı çıkabilir, özellikle besicilik kapasitesi artırılabilir.Arazilerde 200 m2 derinlikte bol su vardır.



İHTİYAÇ & TEKLİF:
DEVİR ÜCRETİ :

Çiftlik-şirket sahibi, “ 229,000M2 ÇİFTLİK + ARAZİLERİN ” toplam devri için 3,5 MİLYON USD talep etmektedir. Elbette, müzakere ve pazarlık payı vardır.


MENFAAT & PAYLAŞIM:
Komisyon ve dağıtım


GNB olarak 147,500 USD satıştan komisyon payımız var ve alıcıyı bulan partnerimizle eşit paylaşacağız.
Networkünüzde alıcı adayınız olması halinde lütfen bizimle temas edin


DÖKÜMANLAR:
Resim / Görsel: Document1.pdf
Resim / Görsel: Document2.pdf
Resim / Görsel: Document3.pdf


Portföy İlgilenme ve Bilgilenme Formu
Platformumuzda ilgilendiğiniz portföyümüzle ilgili bize geri dönüş yapmak ve daha ileri düzeyde bilgilenmek isterseniz lütfen bu formu kullanın.

İlgilenme:
Portföyümüzle birlikte sunulan bilgi, veri ve şartlara göre bu iş fırsatıyla ilgilendiğinizi beyan etmenizi ifade eder. Bir bakıma, ilgili portföyümüzle ciddi olarak ilgilendiğinizi gösteren “ niyet mektubu veya istek beyanı ” şeklinde geri bildiriminizi ifade eder.

İlave Bilgilenme:
Portföyümüzle ilgili sunulan veriler, bilgiler dışında ilave bilgi talebi ve /veya sorularınızı ifade eder.

Güvenlik Kodu:

Yukarıdaki güvenlik kodunu giriniz!