Global Business Network .com
Global Business Network .com

İş Fırsatı / Portföy Detayları


MUĞLA- MİLAS'TA TURİZM YATIRIMI İÇİN MUHTEŞEM DENİZE SIFIR 2B ARAZİSİ(KOY)

Ref: G0015

Konum: TÜRKİYE

Sektör: Turizm

Fırsat Türü: Gayrımenkul Geliştirme & Satış

PROJE KONUSU:
Bir partnerimizle birlikte yürüttüğümüz ve portföyümüze yeni dahil ettiğimiz bir “ YATIRIM FIRSATINI ” sizinle paylamak istiyoruz. Ekte göreceğiniz üzere, Muğla- Milas - Gürçamlar mevkiinde bulunan, 7 parselden ve toplam 170 dönümden oluşan turizm yatırımı için müthiş bir denize sıfır arazi -koy var.



Bu koy - arazi “ 2B ” arazisidir ve orman vasfını kaybettiği için bölgede yaşayan insanlara turizme kazandırılması amacı ile tahsis edilmiştir.Tahsis geçen hafta yapılmış ve tüm hukuki süreç tamamlanmış bulunuyor. Tahsisin ardından belirlenen rayiç bedeller devlete ödenecek ve arazi ile ilgili turizm planlama ve rusatlandırma süreci başlatılacaktır. Tahsis yeni olduğundan ve satış kararı alındığından devir sonrası bu süreç ile alıcı ilgilenecektir.



Bu aşamada, tahsis ozel bir kisinin üzerine yapılmıştır.Alıcı, bu tahsis hakkını ilgili kişiden devralacaktır.Tüm bu devir süreçi ve çalışmaları bu ilgili kişi ile yürütülecektir.


İHTİYAÇ & TEKLİF:
Arazi için talep edilen rakam “ 22 milyon Dolar ” dır. Para masaya geldiği zaman pazarlık olabilir.

MENFAAT & PAYLAŞIM:
Toplam komisyon “ 500 bin Dolar ” dır ve satış fiyatı ile orantılıdır.Komisyon, CBN market maker’liğinde 3’e (alıcı partneri – CBN- satıcı partneri ) bölünüp-paylaştırılacaktır.



Alıcınız olması halinde lütfen bizimle temas edin.Ticari süreç alıcıdan LOI alındıktan sonra başlatılacaktır.


Portföy İlgilenme ve Bilgilenme Formu
Platformumuzda ilgilendiğiniz portföyümüzle ilgili bize geri dönüş yapmak ve daha ileri düzeyde bilgilenmek isterseniz lütfen bu formu kullanın.

İlgilenme:
Portföyümüzle birlikte sunulan bilgi, veri ve şartlara göre bu iş fırsatıyla ilgilendiğinizi beyan etmenizi ifade eder. Bir bakıma, ilgili portföyümüzle ciddi olarak ilgilendiğinizi gösteren “ niyet mektubu veya istek beyanı ” şeklinde geri bildiriminizi ifade eder.

İlave Bilgilenme:
Portföyümüzle ilgili sunulan veriler, bilgiler dışında ilave bilgi talebi ve /veya sorularınızı ifade eder.

Güvenlik Kodu:

Yukarıdaki güvenlik kodunu giriniz!