Global Business Network .com
Global Business Network .com

İş Fırsatı / Portföy Detayları


DESHAPP – DİGİTAL EXCELLENCE OF SERVİCE & HOSPİTALİTY

Ref: Y0013

Konum: TÜRKİYE

Sektör: Bilgi Teknolojileri

Fırsat Türü: İş Fikri / Proje Geliştirme & Projelere Yatırımcı Bulma

YATIRIM KONUSU:
DESHapp Nedir?

DESHapp oteller ile misafirleri arasındaki iletişimi mükemmelleştiren bulut tabanlı bir sistemdir. DESHapp, insan faktörünün sebep olabileceği dil farklılığı temelli sorunları ortadan kaldırarak, otel ve yatılı hizmet sunan işletmelere misafirlerinin ihtiyaçlarını anlık olarak daha iyi anlama ve onlara hızlıca geri dönüş yapabilmeleri konusunda yardımcı olmak ve odalara konulan tabletlerin aynı zamanda reklam mecrası özelliği taşıması sayesinde otellere yeni bir gelir modeli oluşturmaktır.
Bulut tabanlı bir Android uygulaması olan ve odalara bir Android tablete gömülü olarak yerleştirilen DESH App, odalar ile ilgili departmanların anlık olarak iletişim kurmalarında yardımcı olur. DESHApp’in kullanıcı ara yüzü misafirlerin dil tercihi yaptıktan sonra otelin sunduğu tüm hizmetleri hem kendi dilinde hem de evrensel dil olan ikonlarla sunar, ve bu hizmetleri tek bir buton ile çağırmasını sağlar. İstek işletmenin ilgili birimine yerel dilde düşer. Odalardaki tabletler ayrıca bir reklam mecrası görevi görür ve bu DESH App’i işletmelere bir hizmet sağlayıcı olmanın yanı sıra bir gelir modeli yapar.



YATIRIM VERİLERİ:
Proje Hangi Aşamada ?

Projemizin en zor bölümü olan algoritamaları, veritabanı yazılımı, kullanıcı ara yüzü ve veri tabanı ile entegrasyonu tamamlanmış olup, kontrol paneli ve reklam yönetim paneli yazılımı kısımları kalmıştır. Sistem şu anda sıkça kullanılan batı dillerinin yanı sıra Çince, Japonca, Rusça, Arapça, Farsça ve İbranice dahil 18 dilde çalışmaktadır ve dahil olan dillerin yetersiz bulunması durumunda dil sayısı 32’ye kadar çıkarılabilir. Yazılım sürecine maddi yetersizliklerden ötürü ara verilmiş olup, yatırım alınması durumunda 3 ay içinde tamamlanacaktır.

İş Modeli
İş modeli otel ya da hastanelere oda başına bir tablet olacak şekilde 1,2 ya da 3 yıllık sözleşmelerle aylık olarak kiralanacaktır. Ayrıca kiralanan tabletler birer reklam mecrası olduğundan yayınlanan reklamlardan bir gelir elde edilecek olup, reklam gelirleri otellerle paylaşılacaktır.


İHTİYAÇ & TEKLİF:
Yatırımcıdan Talebimiz ?

Yatırımcı olarak, turizm sektörüne direkt-indirekt hizmet sunan kişi ve şirketlerin olması tercimizdir. Yatırımcımızdan 430.000 TL talep ediyoruz ve karşılığında %40 hisse sunuyoruz.Alınacak kaynağın ne kadar sürede ve nasıl kullanılacağı ekteki YATIRIMCI BİLGİ NOTU’nda vardır.


MENFAAT & PAYLAŞIM:
Komisyon ve Paylaşım?

GNB, olarak proje sahibi ile yaptığımız münhasır sözleşmeye istinaden talep edilen sermayeyi ve yatırımcıyı bulmamız halinde 50,000 TL komisyon alacağız ve yatırımcıyı bulan partnerimizle eşit paylaşacağız.
Yatırımcı adayınız olması halinde lütfen bizimle temas edin.



DÖKÜMANLAR:
Resim / Görsel: Document1.pdf
Resim / Görsel: Document2.pdf
Resim / Görsel: Document3.pdf


Portföy İlgilenme ve Bilgilenme Formu
Platformumuzda ilgilendiğiniz portföyümüzle ilgili bize geri dönüş yapmak ve daha ileri düzeyde bilgilenmek isterseniz lütfen bu formu kullanın.

İlgilenme:
Portföyümüzle birlikte sunulan bilgi, veri ve şartlara göre bu iş fırsatıyla ilgilendiğinizi beyan etmenizi ifade eder. Bir bakıma, ilgili portföyümüzle ciddi olarak ilgilendiğinizi gösteren “ niyet mektubu veya istek beyanı ” şeklinde geri bildiriminizi ifade eder.

İlave Bilgilenme:
Portföyümüzle ilgili sunulan veriler, bilgiler dışında ilave bilgi talebi ve /veya sorularınızı ifade eder.

Güvenlik Kodu:

Yukarıdaki güvenlik kodunu giriniz!