Global Business Network .com
Global Business Network .com

İş Fırsatı / Portföy Detayları


KIBRIS'TA AKTİF / KARLI TANI VE GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ DEVİR

Ref: S0011

Konum: KKTC

Sektör: Sağlık

Fırsat Türü: Şirket Ortaklıkları / Birleşmeleri / Satış

PROJE KONUSU:
Şirket sahiplerinden tam yetkili olarak yürüttüğümüz bir “ YATIRIM FIRSATINI ” sizinle paylaşmak istiyoruz.
Kıbrıs’ta sağlık sektöründe 22 yıllık çok iyi bir geçmişi, başarısı olan bir “ TANI ve GÖRÜNTÜ MERKEZİ(şirketi) ”, ortakların(2 doktor) birlikte devam etmek istememesinden dolayı devir edilmek istenmektedir.
Marka bilinirliği ve güvenirliği çok yüksek olan “ TANI ve GÖRÜNTÜ MERKEZİ ”, Kıbrıs’ta 3 farklı lokasyonda(Lefkoşa ve Girne) faaliyetlerini sürdürmektedir.
Şirket, aktif olarak çalışmakta ve “ iyi düzeyde aylık-yıllık kar etmektedir.”
Şirket-merkez ile ilgili YATIRIMCI BİLGİ NOT’u ekte bulabilirsiniz.


PROJE VERİLERİ:
Fırsat Ne?

Kuzey Kıbrıs, turizm,üniversite öğrencisi, 2.konut piyasası(yabancıların yerleşimi) ve yüksek yabancı işgücü ile her geçe gün büyüyen bir pazardır ve sağlık sektöründe ciddi gelişme potansiyeli vardır(sağlık turizmi dahil).
İlgili merkez, aktif ve karlı bir şirkettir. Devir alacak kişi ve şirketler, çalışan bir şirketi devir alacak ve yıllık karıyla çok rahat yatırımı “ maksimum 5 yıl içerisinde(ROI) geri ödeme imkanı vardır.”
Marka değeri ve bilinirliği yüksek olduğu için, hem ilgili sektörde, hem de sağlık sektöründe hastahaneleşme(diğer branşlar vs) imkanı var.
Yakın zamanda, Kıbrıs’ta sağlık sektörüyle ilgili 5 önemli yasadan biri “ SAĞLIK SİGORTA ”yasası hayat bulacak ve bu şekilde sigortalı hastalar özel-kamu arasında dilediği yerden hizmet alacak.



İHTİYAÇ & TEKLİF:
Şirketin devri için talep edilen rakam 2,100,000 STG dir. 400,000 STG civarında da şirketin faaliyette bulunduğu binaların emlak değeri var(piyasa fiyatına göre).Binalar,şirket ortaklarının özel mülkü olup şirkete kiralanmaktadır ve kiralar gider olarak ekte sunulan YATIRIMCI BİLGİ NOTU makro fizibilitesinde vardır. İki alternatif var;
i- 2,100,000 STG şirket devir alınabilir, binalar kiralık olarak devam edebilir
ii- 2,500,000 STG ye şirket ve tüm emlaklar(binalar) dahil devir alınabilir.



MENFAAT & PAYLAŞIM:
GNB , şirket devir değeri üzerinden % 5 komisyon alacaktır ve komisyon yatırımcıyı bulan partnerimizle eşit paylaşılacaktır.
İlgilenen yatırımcı adayının şirketimize LOI vermesi ile ticari süreç başlatılacaktır.


DÖKÜMANLAR:
Resim / Görsel: Document1.pdf


Portföy İlgilenme ve Bilgilenme Formu
Platformumuzda ilgilendiğiniz portföyümüzle ilgili bize geri dönüş yapmak ve daha ileri düzeyde bilgilenmek isterseniz lütfen bu formu kullanın.

İlgilenme:
Portföyümüzle birlikte sunulan bilgi, veri ve şartlara göre bu iş fırsatıyla ilgilendiğinizi beyan etmenizi ifade eder. Bir bakıma, ilgili portföyümüzle ciddi olarak ilgilendiğinizi gösteren “ niyet mektubu veya istek beyanı ” şeklinde geri bildiriminizi ifade eder.

İlave Bilgilenme:
Portföyümüzle ilgili sunulan veriler, bilgiler dışında ilave bilgi talebi ve /veya sorularınızı ifade eder.

Güvenlik Kodu:

Yukarıdaki güvenlik kodunu giriniz!