Global Business Network .com
Global Business Network .com

İş Fırsatı / Portföy Detayları


STOK-DEPO ARAÇ AKSAM VE PARÇALARI SATIŞ
[KAPANDI / AKTİF DEĞİL]

Ref: T0010

Konum: ALMANYA

Sektör: Otomotiv

Fırsat Türü: Uluslararası Ticaret Fırsatları

TİCARET KONUSU:
Bir partnerinizle birlikte çalıştığımız ve portföyümüze yeni dahil ettiğimiz bir TRADE FIRSATINI sizinle paylaşmak istiyoruz.
Almanya’da bir depoda bulunan kamyon ve binek otomobil aksam ve aksesuarları “ toptan stok ” olarak satılacaktır. Stok içerisinde bir miktar da beyaz eşya-mutfak ekipmanları vardır. Aksam ve parçaların tümü “ Bosch markası ” dır.



TİCARET VERİLERİ:
Esas stok ;
 150 bin adet kamyon
 400 bin adet binek otomobil aksam ve parçalarıdır.

Ürünler 2005 ve üzeri model araçlar içindir. Alıcının ürünleri yerinde görme ve satıcı ile asgari bir alım miktarı üzerinden de(miktar bilmiyoruz) anlaşma imkanı da olabilir. Ancak,bu opsiyon için alıcının bizzat depoda satıcı ile müzakere etmesi gerekir.



KOMİSYON & PAYLAŞIM:
Ürün başı satış fiyatı 11 EURO’dur.Stok sahibine 8,50 EURO ödenecek ve 2,5 EURO toplam komisyon kalacaktır. Komisyon paylaşımında 1,5 EURO CBN’nin payıdır(satıcı partneri + market maker + alıcı partneri) ve 3’e bölünecektir.Alıcıyı bulan partnerimiz “ 0,5 ” ürün başı komisyon alacaktır.

Alıcınız olması halinde lütfen “ alıcı LOI ” si ile bizimle temas edin.



Portföy İlgilenme ve Bilgilenme Formu
Platformumuzda ilgilendiğiniz portföyümüzle ilgili bize geri dönüş yapmak ve daha ileri düzeyde bilgilenmek isterseniz lütfen bu formu kullanın.

İlgilenme:
Portföyümüzle birlikte sunulan bilgi, veri ve şartlara göre bu iş fırsatıyla ilgilendiğinizi beyan etmenizi ifade eder. Bir bakıma, ilgili portföyümüzle ciddi olarak ilgilendiğinizi gösteren “ niyet mektubu veya istek beyanı ” şeklinde geri bildiriminizi ifade eder.

İlave Bilgilenme:
Portföyümüzle ilgili sunulan veriler, bilgiler dışında ilave bilgi talebi ve /veya sorularınızı ifade eder.

Güvenlik Kodu:

Yukarıdaki güvenlik kodunu giriniz!